Hitta din leverantör idag

Connect 2 Supplier

Vi hjälper er med outsourcing, konsultation och produktion

Våra tjänster & Lösningar

Kundservice

En bra kundupplevelse och har i alla tider varit en konkurrensfördel som alternativ till att t.ex. pressa priser. Många undersökningar som har gjorts visar att företag med nöjda kunder är mer lönsamma än företag med missnöjda kunder. Bland annat mäter man inom många företag detta genom t.ex. NPS (Net Promotor Score).

Kundservice är en mycket viktig del i kundupplevelsen när det gäller tillgänglighet, kompetens och kvalitet.

Våra partner inom kundservice hjälper alla typer av företag, men är också specialiserade inom t.ex. E- handelslösningar och har även kompetens inom många olika språk.

IT- lösningar & säkerhet

Våra partner inom IT- lösningar & säkerhet är några av de vassaste och mest erfarna i hela Skandinavien. Med mångårig erfarenhet av att arbeta inom flertalet multinationella företag och några av Skandinaviens ledande företag inom respektive branscher.

Våra partner levererar t.ex. lösningar för nätverksdesign inom logistik och telekom för att optimera både prestanda och säkerhetsaspekter.

 Ni har även möjlighet att outsourca närverksupphandlingar, nätkonfiguration, brandväggsinstallationer, IT- inköp och mycket annat med hjälp av våra partners.

Webbutveckling & Design

Våra partner inom webbutveckling & design har mångårig erfarenhet av plattformar som t.ex. WordPress, Magento, Prestashop, Buddypress och Woocommerce.

Våra partner jobbar även med grafisk design, fotoredigering och videoproduktion, och är mycket skickliga när det gäller att designa både snyggt och funktionellt.

Vi har tagit fram en rad olika paket beroende på om ni är ett litet eller stort företag och anpassat efter just er bransch.

Tveka inte att höra av er!

Marknadsföring & försäljning

Våra partners inom marknadsföring och försäljning tillhör det absoluta toppskiktet i Skandinavien när det gäller erfarenhet och kompetens. Det vågar vi lova. När det gäller digital marknadsföring och försäljning har våra partners erfarenhet från några av de mest framgångsrika företagen i norra Europa.

Våra partners kan även erbjuda unika lösningar inom digital marknadsföring, som helt säkert kommer att hjälpa er att nå era mål. När det gäller kostnadseffektivitet och avkastning på investeringen är våra partners förmodligen bäst i Skandinavien att allokera marknadsbudgetar med största möjliga avkastning.

B2B Leads

Våra partners inom B2B- försäljning och leadsgenerering tillhör de mest kunniga och effektiva på den Skandinaviska marknaden. Med erfarenhet av kundrekrytering från en rad olika B2B- företag, finns det även en bredd som passar flera olika branscher.

Det finns även möjlighet att välja olika typer av samarbeten och betalningsmodeller som gör det lättare att minska risken för dig som driver ett mindre företag. För större företag finns det möjlighet att skräddarsy strategier och modeller för bästa möjliga resultat.

Dataanalys, AI & BI

Vi samarbetar med några av de absolut bästa partners inom Dataanalys, AI och Machine Learning som går att hitta i Europa.

 Beroende på vilken nivå ert företag befinner sig i och vilken ambition ni har, hjälper vi er att hitta rätt samarbetspartner. Våra partners har erfarenhet av flertalet branscher. De har även erfarenhet och kunskap om olika områden samt strategier som gör det möjligt att använda sig av dataanalys och AI för att nå bättre resultat.

 

Bli vår partner

Vi letar regelbundet efter samarbetspartners inom företagstjänster. Om det företag du jobbar för levererar kvalitet och har en stabil ekonomi är du välkommen att höra av dig! Vårt mål är långsiktiga samarbeten och att vi kan gå i god för att våra användare får en bra samarbetspartner som underlättar för deras verksamhet och hjälper dem att uppnå bättre resultat.

Kontakta oss redan idag om ni vet att ni står för kvalitet inom er bransch och vill växa ännu mer.

Tid är pengar

Låt oss hjälpa er att hitta spetskompetens och samarbetspartners inom våra kärnområden. Vår vision är att endast samarbeta med partners med hög kompetens och kvalitet.

Tid är pengar

Vårt huvudsäte är i Stockholm

Vi har vårt huvudsäte i Stockholmsområdet, men flera av våra partners finns i andra städer och i andra länder. Hör av er om ni vill boka in ett fysiskt möte.

Vi återkopplar så fort vi har möjlighet, vanligtvis inom 24 timmar.

Stäng meny