Hitta din leverantör idag

Connect 2 Supplier

Vi hjälper er med outsourcing, konsultation och produktion

Om oss

Connect2Supplier.se är en företagstjänst som matchar leverantörer inom olika branscher med andra företag som letar efter en leverantör. För närvarande (Maj 2018) samarbetar vi med leverantörer inom exempelvis:

 • Outsourcing av kundservice
 • Outsourcing av IT- lösningar & säkerhet
 • Webbutveckling & design
 • Marknadsföring & försäljning
 • B2B Leads för olika branscher och regioner
 • Dataanalys, AI & BI

Vårt mål är att du som beställare ska få en partner med stabil ekonomi, hög kompetens och andra typer av konkurrensfördelar. Kort och gott vill vi att ni ska kunna lite på att vi tillhandahåller en bra leverantör och samarbetspartner som passar er bransch och ert ändamål.

Väljer ni att ta in en leverantör via oss samlar vi in feedback från er gällande hur samarbetet fungerar och då vårt mål är att leverera kvalitet och konkurrensfördelar är det av yttersta vikt att våra partners håller en mycket hög nivå. Din åsikt är viktig för oss!

Vi samarbetar med några av Skandinaviens ledande experter inom vissa områden och strävar efter att hitta nya partners som kan garantera hög kvalitet och få din affär att växa samt bli lönsam.

Om ni är intresserade av ett partnerskap eller om ni vill veta mer om oss, är ni välkomna att kontakta oss via formuläret nedan. Vi strävar efter att återkoppla så fort vi kan, vanligtvis inom 24 timmar.

Vänligen,

Crew,

Connect2Supplier.se

Bli vår partner

  Vi letar regelbundet efter samarbetspartners inom företagstjänster. Om det företag du jobbar för levererar kvalitet och har en stabil ekonomi är du välkommen att höra av dig! Vårt mål är långsiktiga samarbeten och att vi kan gå i god för att våra användare får en bra samarbetspartner som underlättar för deras verksamhet och hjälper dem att uppnå bättre resultat.

  Kontakta oss redan idag om ni vet att ni står för kvalitet inom er bransch och vill växa ännu mer.

  Tid är pengar

  Låt oss hjälpa er att hitta spetskompetens och samarbetspartners inom våra kärnområden. Vår vision är att endast samarbeta med partners med hög kompetens och kvalitet.

  Tid är pengar
  Stäng meny